Empar Moliner presenta 'Benvolguda', més que una història dramàtica

Una quinzena de persones han acudit a la presentació que s'ha fet aquest dissabte a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Empar Moliner a la presentació del llibre

Empar Moliner a la presentació del llibre "Benvolguda". / Foto: Cugat Mèdia

L'escriptora valldoreixenca Empar Moliner ha presentat la seva tercera novel·la aquest dissabte a la Casa de Cultura de Sant Cugat. 'Benvolguda', que va guanyar a principis d'any el premi de Lletres Catalanes Ramon Llull, és una història explicada per una dona de cinquanta anys que sospita de la infidelitat del seu marit. L'escriptora va decidir que la trama fos en primera persona per aconseguir que 'hi hagi una veritat en les paraules'.

La protagonista, Remei Duran, una atractiva dibuixant que aparenta viure una vida feliç, "té la sensació que s'ha fet gran per dins". "Ella veu el món d'una forma més lletja que la realitat i s'ha acostumat a mirar des d'uns ulls perversos", detalla Moliner. L'escriptora hi ha aclarit que "Benvolguda" és més que una història dramàtica, és un relat sobre l'amistat i sobre "una professió artística que fa el món més bonic".

Moliner deixa en mans del lector "la feina" de treure les seves pròpies conclusions. "Cada llibre té una mirada diferent i el fet que la dona veu que el seu marit s'enamora d'una altra és un assumpte que el lector hi ha d'endevinar si menteix o no", ha comentat l'escriptora.

En acabar la presentació, Moliner ha donat les gràcies a Pablo Giménez, el propietari del Celler de Llibres de Sant Cugat, que ha participat en la venda de la novel·la. Moliner ha insistit que "hem de mantenir les llibreries" perquè l'experiència d'anar a comprar un llibre "és més plaent" que fer-ho per Amazon. Amb motiu de l'aproximació de Sant Jordi, Moliner ha recordat que s'ha de captar l'atenció d'aquells lectors ocasionals amb "històries que siguin edificants".

Entre els assistents també es trobava la regidora de Ciutadania, Salut, Via Pública i Paisatge Urbà, Gemma Aristoy.


Empar Moliner

Espero que el lector es fiqui ben a sota, que acompanyi a aquesta protagonista i que potser no la comprèn del tot, però que sí que se situï en aquest moment vital d'ella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.