Tacho: 'La gira de C. Tangana és la més bèstia que s'està fent ara'

El músic santcugatenc està combinant la seva carrera personal amb la seva participació com a trombonista del músic madrileny


Temes relacionats

El músic santcugatenc Tacho se'n va de gira amb C. Tangana (28/gen/22)

'Movimiento', el single de debut com a cantant del santcugatenc Tacho (25/abr/21)


  • Comparteix:

El músic santcugatenc Sergi Aragó, conegut pel seu nom artístic Tacho, està combinant la seva carrera personal amb la gira de C. Tangana. Després de fer el salt i estrenar-se com a cantant l'abril del 2021 amb el seu primer disc, 'Movimiento', Tacho està convençut en continuar apostant pel seu projecte personal. Així i tot, és un dels músics que acompanya C. Tangana en la gira que està recorrent ciutats espanyoles i que, ara, viatja fins a Amèrica del Sud. Tacho és el trombonista de 'Sin cantar ni afinar tour'. En aquest reportatge de Cugat Mèdia coneixem com el músic santcugatenc està vivint l'experiència de la gira, la qual descriu com 'la més bèstia que s'està fent ara', i com ho compagina amb la composició dels seus propis temes.

Durant els dies que no ha de viatjar per la gira, Tacho està a Sant Cugat "fent molts temes". Amb el temps, cada vegada es coneix més a ell mateix i, després de tancar definitivament 'Movimiento', ha començat la seva renovació com a artista. "M'estic atrevint més", diu, i promet que gaudirem d'un Tacho "més descarat".




Tacho

Quan estic aquí, estic fent del meu, estic fent molts temes. Jo em vaig coneixent i veurem un Tacho més descarat. Seguirà sent Tacho, jo segueixo escrivint el mateix, però m'estic atrevint més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.