Ana Häsler torna al Teatre-Auditori amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

El concert, que se celebra aquest divendres (20 h), inclou temes de Verdi o Dvorák

Primer pla de la mezzosoprano Ana Häsler / Foto: Cedida

Cultura

Publicat el 9/feb/22 per Redacció

La mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ompliran de música el Teatre-Auditori, aquest divendres, a partir de les 20 h. Oferiran un concert simfònic pensat tant per als amants de l'òpera com als de la música simfònica. El concert, dirigit per Josep Ferré, i amb Marc Moncusí com a director convidat, comptarà amb un programa format per composicions d'Edvard Grieg, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni i Anonin Dvorák.

PARTICIPA EN EL SORTEIG D'ENTRADES DE CUGAT MÈDIA PER VEURE ANA HÄSLER

Ana Häsler pertany a una família d’artistes d’origen suïsso-cubà i resident a Sant Cugat del Vallès. El 1999 va ser seleccionada per Teresa Berganza entre més de 200 joves cantants de tot el món per formar part de les seves Primeres Aules de Cant a Santander i de la Càtedra de Cant Alfredo Kraus de l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid. A partir d'aquí va fer el salt a una carrera com a solista, i aquest divendres tornarà a cantar a casa seva.

El repertori del concert, dirigit per Marc Moncusí, inclou una selecció de Peer Gynt, d'Edvard Grieg (1843-1907), i petites joies musicals del món de l'òpera: l'obertura de 'La Força del destí' i 'Re dell'abisso affrettati', d''Un ballo in Maschera', de Giuseppe Verdi (1813-1901), l''Intermezzo' i 'Voi lo sapete o mamma', de 'Cavalleria rusticana', de Pietro Mascagni (1863-1945), i la 'Cançó de la lluna de Rusalka', d'Antonin Dvorák (1841-1904).

El concert també s'oferirà el 20 de febrer a La Massa Teatre de Vilassar de Dalt.