'Carnaval dels animals' uneix danses urbanes, música i titelles al Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica del Vallès i els Brodas Bros han col·laborat en aquest espectacle-concert


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i els Brodas Bros han dut 'Carnaval dels animals' al Teatre-Auditori aquest diumenge a la tarda. Es tracta d'un espectacle-concert que, segons el director de Brodas Bros, Lluc Fruitós, és una faula: 'És un conte fet a mida en què es va crear tota una dramatúrgia a partir de les cançons de l'obra de Camille Saint-Saëns'. 'A més li vam haver de sumar, perquè un dels personatges requeria més protagonisme, la 'Dansa macabra', per uns personatges que són els fòssils', afegeix Fruitós.

Amb 'Carnaval dels animals' es repeteix la col·laboració entre l'OSV i els Brodas Bros, que ja havien fet junts l'obra 'Pere i el llop'. 'Carnaval dels animals' és un espectacle infantil, i el director de la companyia s'ha mostrat convençut que hagi tingut bona rebuda a Sant Cugat. "Aquí tenim molts amics i moltes amigues", comentava abans de començar i quan la funció ja tenia totes les entrades venudes.




Lluc Fruitós

'Carnaval dels animals' és un conte fet a mida en què es va crear tota una dramatúrgia a partir de les cançons de l'obra de Camille Saint-Saëns. A més li vam haver de sumar, perquè un dels personatges requeria més protagonisme, la 'Dansa macabra', per uns personatges que són els fòssils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.