'Northern Lights', el primer disc de l'artista santcugatenc JANIS

L'àlbum està format per nou peces, que es poden escoltar a les principals plataformes digitals


  • Comparteix:

JANIS acaba de treure 'Northern Lights' / Foto: @fotosiqui

JANIS acaba de treure 'Northern Lights' / Foto: @fotosiqui

El cantant santcugatenc JANIS ha publicat el passat desembre el seu primer disc. Sota el títol 'Northern Lights', l'àlbum es pot escoltar a les principals plataformes digitals. Conté nou cançons, com ara 'Faith' i 'Payback', que tenen videoclip. L'artista avança que de moment ha fet aquests dos, i que més endavant en sortirà un tercer.

Per a JANIS, 'Northern Lights' és un viatge al passat: "Comença amb 'Faith', que és el present. És una cançó amb més ràbia, dolor, ira i tristesa. Aleshores va passant per diferents tipus de sentiments amb diferents cançons, i arriba a 'Payback', que és una cançó més feliç, alegre i positiva". De totes maneres, apunta que totes les cançons tenen el seu punt trist. "L'àlbum és una transició de la tristesa actual a la felicitat del passat", conclou.



El jove de 23 anys explica que la seva música es pot definir de manera general com a trap melancòlic, però que també veu del rock, el jazz i el pop. Abans de l'àlbum, JANIS havia tret algun single. Igualment, comenta que 'Northern Lights' és una recopilació de treballs que ha anat fent de mica en mica, i que el volum de feina del disc és de l'últim any i mig. Pel que fa als concerts, per ara no n'ha fet cap ni en té de programats, però espera poder fer-ne aviat per promocionar el disc.


Janis

Comença amb 'Faith', que és el present. És una cançó amb més ràbia, dolor, ira i tristesa. Aleshores va passant per diferents tipus de sentiments amb diferents cançons, i arriba a 'Payback', que és una cançó més feliç, alegre i positiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.