Dissidència Sònica fa baixar els canelons amb música en directe 'de base' a Sant Cugat

El col·lectiu ha organitzat aquest diumenge la 6a edició del festival 'Petits Canelons', amb cinc grups d'estils diferents


  • Comparteix:

Desenes de persones han gaudit de música en directe de diversos estils aquest Nadal i Sant Esteve amb el Karaoke i el festival 'Petits Canelons' organitzats pel col·lectiu Dissidència Sònica. Els dos esdeveniments havien d'amenitzar l'exterior del Quinto de Nadal però, després que s'anul·lés per la situació sanitària, la música s'ha traslladat a la plaça de Barcelona. Koré, Les Polos, Teks Meks, Pubilles Ninja i Emanems són els cinc grups que han participat d'aquesta 6a edició del 'Petits Canelons' que ja comença a ser una tradició per Sant Esteve.

El dia de Nadal, com l'any passat, santcugatencs i santcugatenques van poder pujar a l'escenari per cantar, acompanyats d'una banda en directe, un repertori de cançons conegudes i de tots els estils. El dia següent, el mateix escenari ha acollit cinc grups diversos, tots els que es van inscriure per actuar, en un 'Petits Canelons' que aposta per l'organització "més horitzontal possible". Fins i tot s'havia sortejat prèviament l'ordre de les actuacions.

El membre de Dissidència Sònica Pol Barbé explica en declaracions a Cugat Mèdia que, només que es facin aquest tipus de concerts, ja és "tot un èxit". Barbé, baixista i membre de Pubilles Ninja, assegura que la música "de base", que és la que promou Dissidència Sònica,

La jornada festiva també ha comptat amb la part reivindicativa, ja que l'entitat recollia fons "per ajudar persones encausades per no permetre desnonaments".


Pol Barbé

Només que es faci ja és un èxit, pel moment en què vivim. I abans d'aquest moment també era un èxit, perquè aquí a Sant Cugat sempre ha costat una mica fer música de base. La part professional té espais molt potents, però la de base, que és al què ens dediquem des de Dissidència Sònica, sempre ha estat maltractada. Per nosaltres, que hi hagi qui sigui tocant on sigui ja és un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.