Tarda de poesia i nadales tradicionals al Monestir

El Cor Jove Fusió i la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat han musicat aquest concert amb poemes organitzat per Òmnium


  • Comparteix:

L'església del Monestir ha acollit 'Nadal a casa' / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

L'església del Monestir ha acollit 'Nadal a casa' / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Sota el títol 'Nadal a casa', Òmnium Sant Cugat ha recuperat aquest dissabte a la tarda el seu concert amb poemes dedicat a les festes de Nadal. D'aquesta manera, l'església del Monestir ha estat l'escenari d'una cantada de nadales tradicionals acompanyades d'un recital de poemes catalans, recitats per Eduard Jener, Carolina Hernández, Jofre Llombart i Marta Jener. La música ha anat a càrrec del Cor Jove Fusió i la Coral Jove del Conservatori Municipal de Sant Cugat, amb la direcció musical de Raimon Romaní.

L'entrada al recital era lliure, però amb la crida a fer un donatiu voluntari en benefici de Càritas Sant Cugat. El president d'Òmnium Sant Cugat, Jaume Angerri, s'ha mostrat molt content de recuperar enguany el concert de manera presencial i fent així que la iniciativa arribi a la desena edició. Angerri també ha reivindicat l'esperit solidari de l'acte: "és un acte que busca tocar la fibra de la gent i que tots plegats ens adonem que hi ha moltes persones més necessitades que nosaltres i que val la pena que amb l'esperit de Nadal compartim. I compartir per nosaltres avui vol dir fer un recapte a favor de Càritas".

L'acte s'emmarcava dins la commemoració dels 50 anys de l'entrega de la Medalla de la Pau de la UNESCO a Pau Casals, i de fet una de les últimes peces del concert ha estat 'El cant dels ocells'.




Jaume Angerri

És un acte que busca tocar la fibra de la gent i que tots plegats ens adonem que hi ha moltes persones més necessitades que nosaltres i que val la pena que amb l'esperit de Nadal compartim. I compartir per nosaltres avui vol dir fer un recapte a favor de Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.