'Natanam', un viatge a la infància a través de la dansa

L'espectacle de DA. TE Danza ha fet gaudir un públic familiar amb la seva música i moviment


  • Comparteix:

L'espectacle de dansa contemporània 'Natanam' ha servit per fer un viatge a la infància aquest diumenge al Teatre- Auditori. El grup DA. TE Danza ha fet diferents coreografies amb símils simbòlics a través d'una sala de jocs. Un públic familiar ha gaudit de l'espectacle ple de dinamisme i de música.

El muntatge ha anat adreçat a infants de sis mesos a cinc anys. La proposta és un homenatge a la primera infància, acabada de néixer, que es troba en constant moviment, renovació i evolució. 'Natanam', que significa dansa en sànscrit, és un espectacle protagonitzat per dos intèrprets, que es troben en una sala de jocs.

A partir d'aquest instant els dos amics es deixen endur per la imaginació i descobreixen un univers de possibilitats i espais on jugar.

Aquest espectacle ha anat passant per diferents ciutats com Lleida, Girona, Barcelona, Sabadell i en d'altres com Gijón o Bolònia.

Una de les intèrprets és Maria Jose Casado. Casado ha ressaltat que l'espectacle apropa la infància a través de la llum, la música, els sentits i la dansa.






Maria José Casado

L'espectacle ens fa retornar a la infància amb la dansa, la música i la llum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.