'Natanam', un espectacle de dansa contemporània infantil al Teatre-Auditori Sant Cugat

La funció és diumenge 28 de novembre i vol ser un homenatge a la primera infància


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Youtube DA.TE Danza

Un moment de l'espectacle / Foto: Youtube DA.TE Danza

L'espectacle de dansa contemporània 'Natanam' arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat aquest diumenge a les 18 h. Es tracta d'un muntatge adreçat a infants de sis mesos a cinc anys i al públic familiar en general. La proposta és un homenatge a la primera infància, acabada de néixer, que es troba en constant moviment, renovació i evolució. 'Natanam', que significa dansa en sànscrit, és un espectacle de dansa multinivell que compta amb 35 minuts de coreografia i 15 minuts d'intervenció amb el públic.

La funció la protagonitzen dos intèrprets, que es troben en una sala de jocs. A partir d'aquí els dos amics es deixen endur per la imaginació i descobreixen un univers de possibilitats i espais on jugar.

La proposta l'executa DA.TE Danza, una companyia de dansa contemporània dirigida al públic infantil i familiar. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.