La plaça d'Octavià es tenyeix de verd per celebrar els 25 anys dels Gausacs

En la Diada d'aquest diumenge, els han acompanyat els Minyons de Terrassa


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han actuat aquest diumenge a la plaça d'Octavià amb motiu de la Diada del 25è aniversari de la colla. Els Gausacs han presentat a plaça un 5 de 7, dos 4 de 7 - un amb agulla -, i un vano de 5. A la Diada, també hi han participat els Minyons de Terrassa. Per arribar a la plaça, la colla ha fet una cercavila des del seu nou local social, al carrer de Sant Bonaventura, 17.

El cap de canalla dels Castellers de Sant Cugat, Tomàs Baldi, ha explicat a Cugat Mèdia que ara que han tornat als assajos i les diades, veuen que amb la pandèmia han perdut una generació de canalla: "Hem estat dos anys sense assajar, i això ens perjudica una mica perquè nosaltres treballem sempre amb una renovació constant de canalla, i per tant aquí hem perdut una generació. Normalment entrem nens i nenes de quatre anys, i llavors es van fent grans amb la colla. I ara mateix, el més petit que tenim és de set anys, i per tant ens falta una generació per aquí al mig". Igualment, Baldi ha comentat que esperen recuperar-la.

En acabat, el parc de Ramon Barnils ha acollit el dinar de Diada, on han estat fins que han tancat amb un concert d'El Pony Pisador.






Tomàs Baldi

El que ens hem trobat és que hem estat dos anys sense assajar, i això ens perjudica una mica perquè nosaltres treballem sempre amb una renovació constant de canalla, i per tant aquí hem perdut una generació. Normalment entrem nens i nenes de 4 anys, i llavors es van fent grans amb la colla. I ara mateix, el més petit que tenim és de 7 anys, i per tant ens falta una generació per aquí al mig



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.