El Ball de Gitanes comença a escalfar motors

Els assajos començaran a primers de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ball de Gitanes / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del ball de Gitanes / Foto: Localpres

El Ball de Gitanes comença a escalfar motors per al Carnaval de l'any que ve. La comissió ha començat a preparar la cita i, segons ha explicat a Cugat Mèdia la membre de l'organització Anna Mayol la intenció és començar els assajos a primers de novembre. Per fer-ho possible, la comissió té previst fer pública tota la informació sobre les inscripcions, el ball i la participació a finals d'aquest mes.

A causa de la capacitat de la plaça hi haurà un límit de balladors. De moment, les inscripcions estaran obertes a tothom i, en cas de sobrepassar el límit, es farà un sorteig entre totes les persones que s'hagin inscrit.

Enguany, com a novetat, el grup de jovenetes, en lloc d'emmarcar-se dins del carnaval infantil el diumenge al matí, ballarà dissabte al matí amb els balladors adults.

D'aquesta manera, el Ball de Gitanes retornarà a la plaça, després de la suspensió l'any passat per la Covid-19. Tot i que van poder oferir un petit tast a les festes de la Mercè, fent que sortís per primera vegada el Ball de Gitanes local fora de Sant Cugat; de moment no tenen pensat cap altre espectacle que no sigui el Carnaval de Sant Cugat.

Mayol apunta que, veient com està evolucionant la pandèmia, el Ball de Gitanes podrà ser el més similar al ball que coneixíem prèviament a la pandèmia i que pel poble "molta gent pregunta i en tenen ganes".


Anna Mayol

Veient com està evolucionant la pandèmia i les xifres, tot apunta que podrà ser el més similar al que ja teníem abans, al ball de gitanes que coneixíem previ a la covid, i pel poble molta gent pregunta i demana i en té ganes. Tenim moltes ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.