Els Gausacs exhibeixen il·lusió amb la primera actuació postcovid

La colla santcugatenca ha comptat amb la companyia dels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell


  • Comparteix:

Els Gausacs tornen a actuar a la plaça Octavià després de dos anys / Foto: Cugat Mèdia

Els Gausacs tornen a actuar a la plaça Octavià després de dos anys / Foto: Cugat Mèdia

Els Gausacs han actuat per primera vegada en la nova etapa postcovid aquest diumenge a la Plaça d'Octavià. El retorn ha tingut lloc a l'últim dia de la Festa de Tardor, on a més s'ha comptat amb la presència dels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell. L'actuació ha estat marcada per la gran afluència de públic que ha omplert la plaça.

Durant l'actuació, els Castellers de Sant Cugat han dut a terme tres tipus de castells: el 3 de 7, el 4 de 7 i el 2 de 6. Tot i això, el cap de colla, Marcel Serra, ha remarcat que "el més important no és l'alçada dels castells, sinó que tornem a estar junts i tornem a fer castells". Segons Serra, la colla santcugatenca ha tingut molt pocs assajos, on han dut a terme castells amb més dificultat, però han d'anar pas a pas.

A partir d'aquesta actuació, Serra ha assegurat que començaran a mirar cap al futur per tal de recuperar el seu millor nivell i ho faran mitjançant la pràctica dels castells a les places. D'aquesta manera, podran "guanyar nivell en cada actuació", es tornaran a acostumar i aconseguiran que "la canalla agafi confiança i costums de fer castells."







Marcel Serra

Avui, el més important no és l'alçada dels castells, sinó que tornem a estar junts i tornem a fer castells. A partir d'aquí, sí que comencem a mirar cap al futur i a fer passos cap endavant per recuperar el nostre millor nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.