Lluís Ribas fa un gir radical com a artista als seus 72 anys

El pintor santcugatenc ha presentat una mostra sorprenent, aquest dimarts, a la Sala Capitular del Claustre


  • Comparteix:

Ha arribat el dia. L'artista santcugatenc Lluís Ribas ha inaugurat per fi la seva nova obra i, com ell preveia, el resultat no ha deixat ningú indiferent. Al voltant d'un centenar de persones han assistit a l'acte per veure, en primera persona, una mostra de les noves obres del pintor. La selecció es pot veure a la Sala Capitular del Claustre fins al 12 de desembre i, a més, ha quedat immortalitzada en un llibre que recull una selecció de poemes a càrrec de Marta Pessarrodona per il·lustrar -amb paraules- les obres de Lluís Ribas.

Pessarrodona va ser una de les primeres persones a veure aquest nou estil artístic del santcugatenc i, entusiasmada, es va oferir a escriure-li els títols de les obres. Una cosa va portar l'altra i al final han editat, plegats, 'Tornar a l'ànima'.

Ribas, envoltat de molts dels seus amics, s'ha mostrat content durant l'acte i ha assegurat que estar molt orgullós d'haver sortit de la seva zona de confort.

La inauguració ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i amb l'assistència d'altres regidors, tant de l'equip de govern com de l'oposició.

Tots els beneficis del llibre seran destinats íntegrament al projecte d'atletisme adaptat i inclusiu de la Fundació Club Muntanyenc Sant Cugat.








Lluís Ribas

He canviat. Jo tenia un camí conegut, plàcid, he trobat un trencall, l'he agafat i m'ha canviat el paisatge.

Mireia Ingla

Una exposició sorpresa d'un artista molt consolidat de la nostra ciutat, amb molta projecció i que realment ha fet una catarsi. Ell diu que ha estat fruit de la pandèmia, que en certa forma ens ha afectat a tots, però als artistes els ha permès crear coses encara més boniques.

Marta Pessarrodona

Soc de les primeres persones que va veure l'obra i per això li vaig dir que li posés un títol a la sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.