Joan Ramon Armadàs estrena '60 segons', el seu primer curt dirigit en solitari

La projecció serà el diumenge 26 de setembre a la 7a edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

Cartell del curtmetratge / Foto: Cedida

Cartell del curtmetratge / Foto: Cedida

L'escriptor i periodista Joan Ramon Armadàs estrena '30 segons', la seva primera obra dirigida en solitari. El curt es podrà veure aquest diumenge 26 a la 7a edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic.

Armadàs explica que enfrontar-se a tots els processos de creació en solitari "ha sigut una experiència molt reconfortant". Escriure la història, produir-la i dirigir-la ha estat complicat perquè no ha estudiat a cap escola de cinema i no ho havia fet mai, però alhora també ha gaudit del procés i li ha servit per aprendre.

La història està interpretada per Yolanda Sey, Joan Frank Charansonnet, Ricard Balada, Sònia Guimerà i Franscesc Orella i parla sobre el destí i sobre el fet que qualsevol decisió, situació o persona té un impacte en el teu rumb de la vida i en el de la gent del teu entorn.

Com que també és codirector de Sant Cugat Fantàstic, el curt quedarà fora de la competició del festival. "Com que és un curt que està rodat a Sant Cugat al 100%, amb actors santcugatencs com Francesc Orella i amb localitzacions fàcils de reconèixer per la gent d'aquí, hem considerat posar-lo a la marató de curts catalans d'aquesta edició, però òbviament fora de competició perquè fa lleig si ets el director", explica.

A partir d'aquí, té previst enviar el curt a tants festivals com sigui possible, tot i que, per ara, només està confirmada la seva participació al Sons Cinema de Lleida a finals d'octubre. L'escriptor santcugatenc ha explicat que està molt satisfet que "s'interessin per la història fora de Sant Cugat".

Armadàs ha avançat a Cugat Mèdia que d'aquí un parell de setmanes, faran públic un projecte que inclourà més directors de cinema, alguns santcugatencs, i que tindrà a veure amb els curtmetratges i amb la literatura.


Joan Ramon Armadas

Ha sigut una experiència molt reconfortant haver-se d'enfrontar a tots aquests mini reptes en un curtmetratge que dura 11 minuts i poc més, però que és una petita pel·lícula que a mi em serveix per anar fent quilòmetres i anar guanyant hores de vol i de rodatge per més endavant seguir



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.