Els Marxosos del Vallès, 25 anys de xous i de ganes de passar-ho bé

L'entitat ha celebrat l'aniversari amb motiu de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'espectacle / Foto: Cugat Mèdia

Els Marxosos del Vallès estan d'enhorabona, i és per partida doble. L'entitat fa 25 anys i ho ha celebrat aquest dijous amb la tornada als escenaris, dos anys després i per culpa de la pandèmia, coincidint amb la Festa Major de Valldoreix. L'agrupació ha omplert l'aforament permès de la Nau de Cultura amb un xou on la gent gran que la configura ha posat de manifest el seu talent i ganes de passar-ho bé.

"Avui és un dia molt especial per a nosaltres", ha admès la membre dels Marxosos Marcenia Baqués. Ha estat una posada en escena emotiva; l'entitat ha recordat membres desapareguts en els últims anys, així com l'impacte de la pandèmia, que ha obligat a fer minvar l'activitat. "Ha estat tot molt difícil", ha reflexionat Baqués, que alhora ha celebrat que estan "molt contents" per estar "vius". A més, ha aprofitat la trobada per reclamar a l'EMD un local a la vila.

Abans d'engegar l'espectacle, amb números musicals, comèdia i més, Baqués i el president dels Marxosos, Josep Carné, han recordat com l'entitat va començar a caminar fa un quart de segle "mig en broma". Ara, l'associació és un punt de trobada per a la gent gran de la vila.

El president de l'EMD, Josep Puig, fill d'un dels fundadors dels Marxosos, ha reconegut la capacitat d'una entitat "consolidada" i amb capacitat per omplir aforaments a la vila. Puig ha refermat el compromís de l'administració descentralitzada per donar suport a l'associació.




Marcenia Baqués

Avui és un dia molt important per a nosaltres perqué després de dos anys podem tornar a assajar. Ha estat molt difícil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.