La plaça de l'Om vibra amb l'Esbart Dansaire

'Seguim ballant' és l'espectacle que ha presentat l'entitat i que ha combinat clàssics de l'Esbart amb peces creades durant el confinament


  • Comparteix:

El tradicional escenari de la plaça de l'Om de la Festa Major ha acollit l'espectacle 'Seguim ballant' de l'Esbart Dansaire. Un total de 14 balladores han presentat un recull format per alguns clàssics de l'entitat i peces creades durant el confinament. Malgrat que hi havia algunes cadires buides, la plaça estava plena de gom a gom, i desenes de persones que no havien aconseguit entrada, han seguit l'actuació des de fora del tancament perimetral.



La directora de l'Esbart, Lali Mateu, ha explicat a Cugat Mèdia que ha seleccionat les peces "que més ens connecten amb tot el que hem viscut durant aquesta època i també amb els desitjos de festa que tenim". Mateu assegura que "ha estat un any molt dur" i s'ha lamentat perquè en aquests dos anys que porta a la direcció, "encara no he pogut estrenar res per Festa Major".




Lali Mateu

Aquest any la idea és recollir aquestes peces i altres peces que ja tenim del repertori, que una mica, d'alguna manera, ens connecten amb tot el que hem estat vivint aquesta època, i tots els desitjos de festa, però també a la vegada amb la realitat de tot el que hem viscut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.