Martí Marín (Aula de so): 'La fundació permetrà que el patrimoni d'Aula de so es quedi a la ciutat'

L'escola de música ha reprès els tràmits per esdevenir una fundació el curs que ve


  • Comparteix:

Martí Marín, a Cugat Mèdia

Martí Marín, a Cugat Mèdia

L'escola de música Aula de So serà una fundació a partir del curs que ve. Així ho ha assegurat el fundador i actual director, Martí Marín, a Cugat Mèdia. L'objectiu principal d'aquest canvi és, segons Marín, 'garantir la continuïtat del patrimoni consolidat pel centre al llarg dels anys'. Els tràmits es van iniciar abans de la pandèmia, però amb el confinament van quedar aturats. Ara, s'han reprès perquè la fundació sigui una realitat durant el curs 2021-2022.

L'escola Aula de So es va fundar el 1990 amb la creació del Cor Infantil Sant Cugat. Des d'aleshores l'equip de professionals i els projectes ha anat creixent i consolidant-se. Ara, "l'esforç i treball d'aquests més de 30 anys quedarà consagrat a l'objectiu principal: fomentar l'educació i la difusió de la música a Sant Cugat, al país i arreu", afirma Martí Marín. "El patrimoni que queda permetrà que els que venen darrera puguin seguir fent el que fan, sense que el treball fet fins ara quedi supeditat a herències", afegeix.

Amb la fundació, els projectes existents podran continuar com fins ara. "La cooperativa seguirà atenent les necessitats laborals i de feina, la S.L i la resta de projectes creats podran estar representats en aquest patronat, que serà responsable i director de les accions de la fundació", explica el director d'Aula de So.

Preguntat per la seva vinculació a la fundació, Marín assegura que hi serà fins allà on el vulguin, però no per molts anys. "Suposo que em posaran al patronat i seguiré liderant i estirant del que pugui. La gràcia de la fundació és que moltes coses ja no depenen de mi. Sóc professor de música, de guitarra, i si em toca gestionar un espectacle musical aportaré la meva experiència", respon.




Martí Marín

Aquest canvi legal representa moltes coses. D'entrada, que hi ha una colla de gent molt motivada, i així ho han demostrat, que fan una donació que queda en forma de patrimoni real dedicada als fins que buscava Aula de So.

Martí Marín

Suposo que em posaran al patronat, que seguiré liderant tot el que pugui, però el temps de tothom és limitat. La gràcia de la fundació és que moltes coses ja no depenen de mi, i el meu paper és el que és. Sóc professor de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.