El 'Paga-li Joan' prepara amb il·lusió el retorn a plaça

El tradicional ball del vano i el ram torna per Festa Major el 29 de juny, el dia de Sant Pere


Temes relacionats

Oques Grasses, Buhos i la Fundación Tony Manero, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat 2021 ( 3/jun/21)


  • Comparteix:

Carregades d'il·lusió i amb tots els passos ben apresos. Així volen arribar al dia de Sant Pere les 40 parelles que ballaran el 'Paga-li Joan' enguany per Festa Major. El tradicional ball del vano i el ram de Sant Cugat ja s'està assajant des de fa setmanes al Celler Modernista. Ara bé, molts dels participants ja tenen els deures fets de l'any passat, quan, a causa de la situació sanitària, van haver de practicar i ballar a domicili.

A causa de les restriccions anti-Covid, enguany només hi haurà ball d'adults, amb un topall de 80 participants. Malgrat les limitacions, la membre de la comissió del Paga-li Joan Martina Santgenís ha celebrat que s'hi ha apuntat alguna parella nova, que fins ara no hi havien participat. Una altra membre de l'entitat, Anna Mayol, deixa ben clar que la gent "té moltes ganes" de portar aquesta dansa tradicional, de nou, allà on li pertoca: a tocar del Monestir, als Jardins del Paga-li Joan.


A. Mayol i M. Santgenís

La gent té moltes ganes. Molta gent va fer la feina d'aprendre's el ball a casa. / Estan molt il·lusionats i, a més, tenim alguna parella nova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.