Sara Orriols: ''The Dancer' m'ha fet créixer com a ballarina'

L'artista santcugatenca ha estat una de les participants del popular talent show de TVE


  • Comparteix:

Sara Orriols conjuntament amb Aleix Civico a una de les proves de 'The Dancer' / Foto: Cedida

Sara Orriols conjuntament amb Aleix Civico a una de les proves de 'The Dancer' / Foto: Cedida

La ballarina santcugatenca Sara Orriols ha estat una de les participants del talent show de TVE 'The Dancer'. Tot i que l'actuació, en què Orriols ballava amb la seva parella, Aleix Civico, va entusiasmar el públic del programa, cap dels tres membres del jurat, Miguel Ángel Silvestre, Lola Índigo i Rafa Méndez, els va escollir per passar a la fase definitòria del concurs. Tot i això, la parella va tornar a ser seleccionada per participar en el 'The Dancer: el challenge', una repesca en què van acceptar un repte proposat per Alexity, una popular ballarina de dotze anys.

Aqueste repte o fase del programa, que té per objectiu repescar una parella de participants, és un concurs paral·lel que s'emet per la pàgina web i pel canal de YouTube de RTVE i compta amb la presència de ballarins que no havien estat seleccionats a les audicions.

La santcugatenca Sara Orriols, que competeix de forma habitual en la modalitat de ball esportiu i que enguany entrena a les instal·lacions de la Dance Academy de Sant Cugat, ha valorat molt positivament l'experiència i ha ressaltat l'aprenentatge que t'ofereix participar en un concurs d'aquestes característiques.

'The Dancer' busca el millor ballarí de l'Estat espanyol i al càsting inicial s'hi van presentar 1.200 persones, un centenar de les quals ha participat de les audicions. S'hi poden veure tant professionals com amateurs d'edats compreses entre els vuit i els seixanta anys i de tots els estils.





Sara Orriols

Ens vam presentar a 'The Dancer' perquè feia molt de temps que no competíem a causa de la Covid-19. En una altra situació no ens hauríem presentat, però vam pensar que podia ser una bona oportunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.