'Movimiento', el single de debut com a cantant del santcugatenc Tacho

És una cançó positiva amb un missatge crític cap als perjudicis que té la societat actual


  • Comparteix:

Imatge extreta del videoclip del single 'Movimiento' / Foto: Canal de Youtube 'Tacho'

Imatge extreta del videoclip del single 'Movimiento' / Foto: Canal de Youtube 'Tacho'

Tacho, nom artístic del santcugatenc Sergi Aragó, ha debutat com a cantant amb un single anomenat 'Movimiento'. La cançó, creada durant la quarantena, amaga un missatge crític cap als prejudicis que té la societat actual i busca la reflexió d'aquells que jutgen més als altres que a ells mateixos.

El tema, amb un ritme positiu, va ser creat en un moment on el cantant necessitava "aire", ja que no es podia sortir de casa a causa de la pandèmia. Amb aquest títol reflecteix el que segons ell trobava més a faltar: el 'Movimiento'.



El salt professional a la música ve de lluny; ja fa anys que puja als escenaris com a trombonista. Ha format part del grup santcugatenc The Risas, Els Catarres o Tromboranga entre altres, i ha fet diferents bolos amb Doctor Prats, la Suu o Nil Moliner.

Tot i que encara no pot desvelar res del projecte que porta entre mans, Tacho ha convidat "a la gent a qui li ha agradat 'Movimiento' que estigui atenta a les xarxes i a YouTube perquè vindran més coses".


Sergi Aragó

En el tema 'colo' el missatge de dir, ens jutgem massa i jutgem massa a la penya i s'ha de fer el que et doni la gana. S'ha d'intentar jutjar-te a tu mateix i no jutjar tant als altres, ja que els prejudicis l'única cosa que fan és tancar-te el camp de visió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.