30 anys de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat en un llibre il·lustrat i interactiu per a infants

'Jana, la viola de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat' repassa la història de la formació amb contes i codis QR per visualitzar els concerts


  • Comparteix:

Portada del llibre / Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

Portada del llibre / Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat plasma els seus primers 30 anys d'història en un llibre il·lustrat i interactiu per a nens. El relat, escrit pel responsable de comunicació de l'Orquestra, Daniel Romaní, és un recull d'històries que es complementen amb codis QR dels concerts que s'esmenten al llarg del text.

La Jana, protagonista del llibre, explica diferents històries que viu amb la seva viola a casa, als assaigs i als concerts. "Són històries compartides que expliquen els primers 30 anys de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat", explica la presidenta de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós i Cabrero.

El llibre, que s'ha publicat coincidint amb Sant Jordi, es pot adquirir a la web d'Harmony Games i a les principals llibreries del país.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.