Els infants gaudeixen dels espectacles de la Mostra de Titelles de Sant Cugat

La proposta organitzada per Can Ninot ha escenificat fins a nou obres a la ciutat


  • Comparteix:

Les famílies de Sant Cugat s’han citat aquest cap de setmana amb la 5a edició de la Mostra de Titelles en un format adaptat a la pandèmia. La iniciativa ha ofert fins a nou espectacles a la ciutat i en què s’ha limitat l’aforament al 50%, seguint les mesures anti-Covid. Aquesta cita havia d’arribar al municipi al novembre, però es va ajornar a causa del coronavirus.

Fins a nou actuacions s'han escenificat durant la Mostra, espectacles per a totes les edats i en dues localitzacions diferents. Per un costat, a la plaça de l'Om i per l'altre a la Casa de Cultura. Els més petits han pogut gaudir, entre d'altres, de les obres 'El Retorn dels Putxinel·lis', de la companyia Titelles Vergés; 'El Llibre de la Selva', amb la companyia Veus Veus i 'Dins la closca d'una nou', amb la companyia Cacauet.

Tian Cusidó, de Can Ninot, agraeix l'acollida que ha tingut la 5a Mostra de Titelles i remarca que "la cultura és un lloc segur". A més, explica que "ha vingut molta gent, també, gràcies al bon temps".




Tian Cusidó

Ha vingut molta gent a veure titelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.