La 5a Mostra de Titelles se celebrarà finalment del 19 al 21 de març

Els espectacles tindran lloc a la plaça de l'Om i a la Casa de Cultura seguint totes les mesures de seguretat


  • Comparteix:

Esther Madrona i Tian Cusió acompanyts de col·laboradors de Can Ninot a la presentació de la 5a mostra de titelles / Foto: Cugat Mèdia

Esther Madrona i Tian Cusió acompanyts de col·laboradors de Can Ninot a la presentació de la 5a mostra de titelles / Foto: Cugat Mèdia

La 5a Mostra de Titelles tindrà lloc finalment del 19 al 21 de març, després d'un ajornament a causa de la situació sanitària. Els espectacles se celebraran a la Plaça de l'Om i a la sala d'actes i l'auditori de la Casa de Cultura amb totes les mesures de seguretat pertinents. És obligatori la preinscripció a la seva pàgina web per poder portar un control de la gent que assisteix en cas que es produeixi algun contagi.

A l'acte de presentació de la programació, aquest dimarts, el director de la mostra, Tian Cusidó, ha agraït el suport a l'Ajuntament, que "durant aquest any ha permès que Can Ninot (el teatre que dirigeix i que organitza la iniciativa) no desaparegués", ja que s'ha vist afectat per la reducció d'ingressos. Cusidó, amb una trajectòria de 25 anys en el món de la cultura, assegura que aquesta "vertebra les societats i és necessària per a l'ésser humà".

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha insistit també en la importància que té la cultura, no només en l'àmbit social, també en l'econòmic: "Hi ha moltíssima gent que viu gràcies a la cultura, aquests espectacles són una entrada de diners per a moltes famílies". Madrona ha celebrat que la iniciativa es pugui tirar endavant, ja que després de "molts mesos tancats a casa [...] aquest aire fresc de poder anar a un espectacle és tot un encert."

Cultura segura

La 5a Mostra de Titelles s'havia de celebrar al novembre, però va haver d'ajornar-se per la pandèmia i finalment es farà aquest mes de març. Els aforaments seran reduïts i els protocols molt estrictes. Es mantindran en tot moment les distàncies de seguretat i es farà un seguiment de tothom qui acudeixi per si es produeix algun contagi. Cusidó ha recordat que no hi ha hagut ni un sol contagi en totes les programacions culturals que han fet des que va començar la pandèmia.






Tian Cusió

Hem d'agrair profundament el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat durant aquest any que ha permès que Can Ninot no desaparegués, que poguéssim continuar treballant per les companyies de titelles de tot Catalunya i que ens ha permès recuperar també la mostra de titelles que s'havia de fer aquest novembre.

Esther Madrona

Els infants i les seves famílies ho han passat molt malament, hem estat molt mesos tancats a casa. Aquest aire fresc d'anar a veure un espectacle teatral és tot un encert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.