La nova temporada de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat, a punt d'arrencar

El programa 'De prop' s'estrena dimecres amb activitats presencials i en línia


  • Comparteix:

El músic santcugatenc Pere Martínez participarà a les 'Converses sonores' amb Maria Cusó / Foto: Cugat Mèdia

El músic santcugatenc Pere Martínez participarà a les 'Converses sonores' amb Maria Cusó / Foto: Cugat Mèdia

El cicle de febrer a març 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) arrenca dimecres 3 de febrer amb una programació que inclou més d'una vintena d'activitats, que combinen l'oferta presencial amb l'oferta en línia, i entre les quals hi ha concerts, xerrades, documentals, espectacles familiars i teatre. La reserva online és obligatòria per a tots els espectacles i ja es pot dur a terme des del web dels Centres Culturals de la ciutat.

La música serà una de les protagonistes d'aquest programa, amb concerts de petit format tots els dijous, a les set de la tarda, al Casal Torreblanca, amb la coordinació de JazzEnViu. Seguint amb la música, es podran gaudir les 'Converses Sonores', entre el músic santcugatenc Pere Martínez i la periodista de RAC1 Maria Cusó i els concerts de Gessamí Boada i de Dos Cèntims.

'Hai la pescadora de somnis', amb la companyia Giramàgic, i l'espectacle de dansa 'Blowing' de Múcab Dans, al Teatre de Mira-sol, són les propostes pensades per al públic familiar.

El programa fa especial atenció al món de la dona, pensant ja en el 8 de març, amb de quatre propostes. En l'àmbit teatral hi trobem 'Vull, Va', de la companyia local Me la Pela, i 'Els dies mentits', de Marta Aran. El programa també compta amb 'L'Heura i el misteri del llibre en blanc', una proposta familiar que posa en relleu la invisibilitat de la dona en el món de la ciència. Finalment, 'The Letter' serà el documental del mes de març, una història en clau feminista que parla de la realitat de les dones a Kènia.

Per a l'oferta dels espectacles presencials, l'organització garanteix el compliment de totes les mesures de prevenció de la Covid-19, com l'ús de la mascareta, el respecte de les distàncies i la limitació dels aforaments, entre d'altres. A més a més, algunes activitats comptaran amb un doble format presencial i online, per poder arribar a més gent de la que l'aforament pugui permetre.

Consulta aquí tota la programació del cicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.