Tres anys d'un castell històric

Els Gausacs recorden per a Cugat Mèdia un dels moments més importants de l'entitat santcugatenca


  • Comparteix:

El 28 d'octubre del 2017 els Gausacs van sumar una nova fita a la seva història. El primer 3 de 9 descarregat de la colla va arribar a casa, a la plaça d'Octavià i amb el marc de la Festa de Tardor. Aquell dia els camises verdes van marcar un nou objectiu assolit, però també es van treure l'espina de la Diada de l'Esperidió d'aquell any, on ja l'havien carregat, però va fer llenya a l'hora de descarregar-lo, i van assolir la fins llavors millor actuació de la seva trajectòria. Va ser un dia encara en el record de molts membres dels Gausacs. Cugat Mèdia l'ha reviscut amb alguns dels seus protagonistes.



Hem reunit els llavors caps de colla, Àlex Castellarnau i Biel Samsó; la presidenta en aquell moment, Gemma Aristoy, i l'actual cap de colla, Marcel Serra. Amb ells rememorem una de les dates més importants per als Castellers de Sant Cugat. I així ho demostra l'emoció que tots ells expressen en tornar a veure les imatges.

Records d'una gran jornada per als Gausacs, que van completar amb un 5 de 8 i un 2 de 8 amb folre, i la companyia dels Castellers de Sabadell i els Castellers de Vilafranca. Amb ells va arribar el segon castell de gamma extra que veia la plaça d'Octavià, per acabar d'arrodonir una actuació que, malauradament, va quedar suspesa en la tercera ronda per la caiguda de dues membres dels Castellers de Vilafranca.

Sembla que hagi plogut molt des de llavors. L'entitat ara no pot sortir a plaça per les restriccions de la pandèmia, però tots ells confien que la colla té molt de camí al davant, com ja ho va demostrar aquell 28 d'octubre del 2017.


Gausacs

No poden assajar i no podem fer actuacions i haurem de ser pacients. / Estem en una situació que fer castells de 7 seria un gran èxit. / Amb la incertesa de quan serà, però amb la il·lusió per tornar. / Tenim l'experiència, cal crear l'espai per tornar a tirar endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.