La Lliga Improsionant continua al 'Sant Cugat a Escena'

La pluja ha obligat a suspendre l'altre espectacle, 'Criatures', que s'havia de fer al Claustre


  • Comparteix:

La Lliga Improsionant es manté / Foto: Cedida

La Lliga Improsionant es manté / Foto: Cedida

La Lliga Improsionant es queda sola com a proposta del cicle cultural 'Sant Cugat a Escena'. La pluja ha obligat a suspendre l'espectacle 'Criatures', que s'havia de fer al Claustre del Monestir. La improvisació dels Tallers de Teatre Sílvia Servan sí que es manté, ja que està previst fer-la a cobert, al Celler Modernista a partir de les nou del vespre, la Lliga Improsionant. El muntatge té un aforament limitat per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19.

Lliga Improsionant
És una proposta dels Tallers de Teatre Sílvia Servan que parteix de diferents espectacles de teatre 100% improvisats a partir dels títols que s'inventa el públic. Els diferents equips d'actors s'enfrontaran amb les seves 'impros' i oferiran moments còmics i rialles al públic per tal de guanyar el seu vot i arribar a la gran final. L'activitat és gratuïta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.