Sr. Wilson, proposta de divendres del 'Sant Cugat a Escena'

El concert, que es farà al Celler Modernista, es podrà seguir per 'streaming' a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Sr. Wilson actua aquest divendres al Celler Modernista / Foto: Cedida

Sr. Wilson actua aquest divendres al Celler Modernista / Foto: Cedida

El 'Sant Cugat a Escena' continua aquest divendres amb la seva programació de tardor amb el concert del Sr. Wilson al Celler Modernista. L'espectacle, que té aforament limitat per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19, es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia. La proposta començarà a les nou del vespre per un preu de 10 euros per als assistents presencials.

Amb més de 10 anys de carrera, Sr. Wilson ha realitzat centenars de concerts per tota Europa, així com per Llatinoamèrica, els Estats Units i el Japó. La seva versatilitat musical l'ha portat a col·laborar amb diferents artistes com Manu Chao, Mellow Mood, Big Red (Raggasonic), Macaco i Fermín Muguruza, entre d'altres.

Sr. Wilson proposa per aquest divendres un concert en un nou format acústic. Pujarà a l'escenari acompanyat de Màrius Alfambra a la guitarra i Mauricio Mancebo als bongos.

La recaptació de les entrades del cicle, que es podrà seguir també en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.