Amics de les Arts, Doctor Prats, Blaumut i Dàmaris Gelabert, al festival Petits Camaleons

El festival se celebrarà el 3 i 4 d'octubre i les entrades ja estan a la venda


  • Comparteix:

Amics de les Arts, Doctor Prats, Blaumut i Dàmaris Gelabert, caps de cartell del Petits Camaleons

Amics de les Arts, Doctor Prats, Blaumut i Dàmaris Gelabert, caps de cartell del Petits Camaleons

La 9a edició del festival Petits Camaleons se celebrarà el 3 i 4 d'octubre a l'escenari del Teatre Auditori. La cita musical, que enguany s'ha rebatejat com 'Petits Camaleons (Forts i valents)' compta amb un cartell de luxe encapçalat pels Amics de les Arts, Doctor Prats, Blaumut i Dàmaris Gelabert. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir en paquets de dos concerts de manera limitada per assegurar l'aforament reduït i el distanciament entre butaques. També hi actuaran Joan Garriga i el mariatxi Galàctic, Suu, The Penguins i Xiula.

L'equip de Petits Camaleons ha treballat per adaptar el festival a la nova situació i ha hagut de reduir el nombre d'activitats, artistes i aforament per garantir totes les mesures de seguretat vigents. Acostumats a un Teatre Auditori i voltants plens de música i gresca, enguany els vuit grups confirmats actuaran a l'escenari de l'equipament durant el cap de setmana, quatre dissabte i quatre diumenge, i en dues franges horàries de matí i tarda. Els concerts seran d'una hora amb una pausa de 30 minuts entre espectacles.

El director artístic del Petits Camaleons, Albert Puig, ha assegurat que s'ha buscat la millor fórmula per mantenir la cita musical. 'Ho hem hagut de fer així perquè la resta d'activitats que marquen la diferència en el nostre festival implicaven que no es pogués mantenir les distàncies de seguretat'.

Dissabte, 3 d'octubre els Amics de les Arts i Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic inauguraran el festival pel matí mentre que Doctor Prats i The Penguins actuaran a la tarda. Ja el diumenge, 4 d'octubre, Blaumut i Suu estaran a la sessió matinal i Dàmaris Gelabert i Xiula a la de la tarda.

Les entrades es poden comprar a la web de Petits Camaleons i a la del Teatre Auditori.



Albert Puig

Ho hem hagut de reduir perquè la resta d'activitats ens implica no poder mantenir les distàncies de seguretat. El que volem és salvar el festival i donar una imatge de tranquil·litat i seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.