FGC, el departament de Cultura i la Cambra del Llibre sumen esforços per promoure la diada de Sant Jordi de juliol

Ferrocarrils ha vinilat tres trens amb motius de la campanya de promoció de la jornada cultural


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà un Sant Jordi alternatiu amb parades davant les llibreries ( 9/jul/20)


  • Comparteix:

Imatge d'un dels trens amb motius de la diada de Sant Jordi / Foto: FGC

Imatge d'un dels trens amb motius de la diada de Sant Jordi / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha engegat una campanya de difusió de la diada de Sant Jordi conjuntament amb la Cambra del Llibre de Catalunya i el departament de Cultura de la Generalitat. FGC ha vinilat tres trens amb motius de la jornada cultural, que enguany se celebrarà el 23 de juliol a causa de la crisi del coronavirus. Un dels trens s'ha presentat aquest dijous a l'estació de ferrocarrils de les Planes. La iniciativa té com a lema 'Sigui quin sigui el teu camí, tot comença en una llibreria', amb el qual es vol animar la ciutadania a participar en la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa.

El Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha aprovat recentment el pla d'actuació de la diada, que comptarà amb la participació exclusiva del sector professional del llibre i de la rosa. Amb aquest nou enfocament de la jornada es pretén controlar la delimitació de zones de venda de llibres i roses, garantir el distanciament social i permetre realitzar controls de seguretat i d'higiene.

Per garantir una diada segura per a tothom, s'insta la ciutadania a participar d'una festa de proximitat, al mateix municipi o barri, i evitar desplaçaments. Durant tota la jornada, tant en espais tancats com en les llibreries com a l'aire lliure, caldrà garantir la distància física interpersonal de seguretat i l'ús de mascareta serà obligatori per a tothom. A més, es controlaran els accessos als establiments, els fluxos de circulació i l'aforament per tal d'evitar aglomeracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.