Valldoreix manté els tallers de cultura en ple rendiment durant la crisi del coronavirus

Els 131 alumnes dels tallers segueixen amb les seves activitats de manera setmanal

Els Tallers de Cultura funcionen en ple rendiment / Foto: EMD de Valldoreix

Cultura

Publicat el 10/mai/20 per Clara Bardají

La crisi del coronavirus i el confinament per evitar la propagació de la Covid-19 ha paralitzat les activitats a Sant Cugat però no ha afectat el ritme de treball dels Tallers de Cultura de l'EMD de Valldoreix. Tot i la dificultat logística, la totalitat dels 131 alumnes dels tallers segueixen amb les seves activitats de manera setmanal. Per tal de mantenir les rutines de les classes, els mestres i monitors, de manera periòdica i telemàticament, fan arribar als alumnes una sèrie de continguts perquè els realitzin, o bé, s'ofereixen classes per videoconferència.

Els Tallers de Cultura de l'EMD continuen funcionant en ple rendiment i l'administració garanteix que es puguin realitzar satisfactòriament. Així, els alumnes poden fer els exercicis que els fan arribar els mestres o monitors i retornar-los perquè puguin ser corregits. D'altra banda, alguns dels tallers es realitzen per videoconferència a través de la qual, el professor o professora, pot donar les indicacions precises per dur-lo a terme.

En concret, els Tallers de Cultura de Valldoreix ofereixen, setmanalment, tres classes de dibuix i pintura; quatre classes de ioga i estiraments; una sessió d'escultura; dos grups d'anglès; un grup de Català; un grup de lectura en català i un en castellà.