Michael Bublé versiona Stay Homas, el grup de moda del confinament amb segell de Sant Cugat

El grup creat recentment compta amb el santcugatenc Rai Benet


  • Comparteix:

Michael Bublé ha interpretat 'Gotta be patient' dels Stay Homas / Foto: Youtube

Michael Bublé ha interpretat 'Gotta be patient' dels Stay Homas / Foto: Youtube

El trio Stay Homas, format tot just fa un mes i mig, a l'inici de l'estat d'alarma, per tres companys d'un pis de l'Eixample de Barcelona, s'ha convertit en poques setmanes en un fenomen viral que ja traspassa fronteres. El conjunt, amb components de grups catalans com Doctor Prats i Buhos i amb el santcugatenc Rai Benet a les seves files, publica gairebé a diari una cançó original, normalment enregistrada des del terrat i tan sols amb una guitarra, tres veus i objectes quotidians com a instruments de percussió. Una de les primeres, 'Gotta be patient', que compta amb la col·laboració de Judit Neddemann, ha cridat l'atenció del cantant canadenc Michael Bublé, que fins i tot n'ha fet una versió amb els components de Barenaked Ladies i l'actriu i cantant mexicana Sofía Reyes.

De fet, dies abans el mateix Michael Bublé va publicar a les seves xarxes el tema d'Stay Homas reconeixent que 'li van posar un somriure a la cara'. El membre santcugatenc d'Stay Homas, Rai Benet, ha reconegut en declaracions a Cugat Mèdia que el fet que els versioni Bublé és 'una bogeria' i que mai s'ho haguessin imaginat, tot i que el més important per ells són els constants i diaris comentaris positius que reben d'arreu del món.

El grup va començar penjant una cançó pròpia al compte d'Instagram del Rai Benet per després fer-ho al del Guillem Boltó i al del Klaus Stroink, els altres dos membres del trio. A mesura que la gent els va anar compartint van crear comptes a Instagram, on ja tenen més de 325.000 seguidors, Youtube, on compten amb més de 60.000 subscriptors i Twitter, on sumen més de 24.000 seguidors.

Alguns dels temes, com el propi 'Gotta be pacient', han comptat amb col·laboracions de diversos artistes a distància, com la de Sílvia Pérez Cruz, Macaco, Nil Moliner, Josep Montero d'Oques Grasses i Judit Neddermann, entre molts d'altres.





Veient l'èxit, Stay Homas, que acostuma a fer un 'vermut' en directe a través d'Instagram els diumenges al migdia, va anunciar un concert a la Sala Apolo el 31 de juliol, les entrades pel qual es van vendre en qüestió de minuts. Amb tot, el repte del grup és continuar penjant pràcticament cada dia una cançó original des del seu terrat de l'Eixample per alegrar durant uns minuts el confinament de milers de persones.


Rai Benet

Cada dia tenim inputs que ens fan feliços i mai ens haguéssim imaginat. Al final ens quedem amb els missatges d'agraïment de la gent que ens diuen que somriuen dos minutets al dia gràcies a nosaltres. Que Michael Bublé faci una versió teva és una bogeria i no ens ho acabem de creure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.