'El Pot Petit' celebra 10 anys a Sant Cugat aquest diumenge amb entrades exhaurides

El grup ofereix un doble concert per als més petits al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Pot Petit en un concert anterior / Foto: Cedida

El Pot Petit en un concert anterior / Foto: Cedida

'El Pot Petit' celebra el seu desè aniversari amb els infants de Sant Cugat amb un doble concert amb entrades exhaurides. El Teatre-Auditori acull aquest diumenge a dos quarts d'una del matí i a les sis de la tarda la visita del grup que portarà a la ciutat el millor del seu repertori. Els més menuts podran conèixer el món de la Jana, en Pau i la Melmelada Band que, a més, han convidat 13 músics més amb qui compartiran l'escenari i faran sonar conjuntament les cançons d''El Pot Petit'.

Per a aquesta ocasió especial, 'El Pot Petit' ha llançat el quart disc-llibre, 'El Pot Petit 10 anys', que recullen la música i les cançons més representatives del grup per celebrar el seu desè aniversari. 'El lleó vergonyós', 'Els pirates', 'El cuc poruc' o 'El drac Rac' són algunes de les peces que recull el nou disc i que els amants d''El Pot Petit' podran reviure amb alguns arranjaments. El disc es pot comprar a la web de la banda a un preu de 15,60 euros i l'estoc és limitat.

Concurs de Cugat Mèdia
Cugat Mèdia ha celebrat un concurs de fotografies per guanyar entrades per un dels concerts i un lot dels tres primers discos del grup. Emma Olivé i Gael Costas són els guanyadors del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.