La Nit de Poesia arrisca aquest dimarts amb la proposta del santcugatenc Jordi Lara

L'espectacle, inicialment previst per al 17 d'octubre, uneix poetes reconeguts i persones anònimes


  • Comparteix:

El santcugatenc Jordi Lara dirigeix 'Amants i estalvis' / Foto: Cugat Mèdia

El santcugatenc Jordi Lara dirigeix 'Amants i estalvis' / Foto: Cugat Mèdia

Poetes reconeguts i persones anònimes s'uneixen aquest dimarts en la representació d''Amants i estalvis', la proposta d'enguany per a la Nit de Poesia. L'escriptor santcugatenc Jordi Lara presenta aquest espectacle inicialment previst per al 17 d'octubre i que es va ajornar per la situació 'excepcional' que viu Catalunya, com s'ha explicat des de l'organització del 19è Festival de Poesia. L'obra arriba finalment aquest dimarts al vespre al Teatre-Auditori a dos quarts de nou de la nit amb entrada gratuïta. Es tracta d'una 'proposta arriscada', segons va explicar el mateix Lara al magazín de Ràdio Sant Cugat, en què uneix poetes reconeguts i persones anònimes a qui la poesia 'els ha salvat la vida'. Jordi Lara ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per explicar els detalls d'aquesta obra.

ESCOLTA-HO

'Amants i estalvis' és una obra escrita i dirigida per Jordi Lara que uneix poetes reconeguts i persones anònimes a qui la poesia 'els ha salvat la vida'. Lara es mostra agraït amb l'organització per acceptar una 'proposta arriscada', la qual comptarà amb la participació del cantant de trap Lildami, entre d'altres, i amb la música en directe de la Cobla Mediterrània. L'espectacle té una durada d'una hora.

L'organització del festival ha decidit anul·lar o ajornar diverses propostes del programa per la situació del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.