Què és la poesia? Jordi Lara i Lildami reflexionen sobre com transmetre el vers escrit

El director de la Nit de Poesia i el 'trapper', units en l'espectacle de la Nit de Poesia, 'Amants i estalvis', que arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Poetes reconeguts i persones anònimes s'uneixen aquest dimarts en la representació d''Amants i estalvis', la proposta d'enguany per a la Nit de Poesia. L'escriptor Jordi Lara dirigeix aquest muntatge on s'enfronten diferents percepcions del vers escrit, com la del 'trapper' Lil Dami. Lara i el cantant han conversat davant les càmeres de Cugat Mèdia sobre com fer arribar a tothom el seu art.

'Amants i estalvis' posa de manifest l'esforç perquè la poesia arribi a tots els públics, sense importar la manera de fer-ho. Per exemple, Lildami utilitza la música per arribar a aquella gent 'que no consumiria un llibre de poesia'. De fet, Lara creu que els cantants són els trobadors de l'actualitat. I va més enllà: 'Lildami és Cerverí de Girona del segle XXI!'. El que l'escriptor té clar és que 'si la poesia es queda als llibres, es mor'.

L'espectacle estava inicialment previst per al 17 d'octubre, però es va ajornar per la situació 'excepcional' que viu Catalunya, com s'ha explicat des de l'organització del 19è Festival de Poesia. L'obra arriba finalment aquest dimarts a dos quarts de nou de la nit al Teatre-Auditori amb entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.