La Caparrot de l'Any, Eva Tataret, s'ha presentat al públic en la 5a Diada de Testes

L'entitat també ha celebrat aquest dissabte el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

Els Caparrots de Sant Cugat han celebrat el seu gran dia aquest dissabte amb la 5a Diada de Testes i el 10è aniversari de l'entitat. Un taller infantil de construcció de capgrossos ha centrat les activitats del matí. A la tarda, els Caparrots han ofert una cercavila pels carrers del centre de la ciutat i han presentat el Caparrot de l'Any, Eva Tataret. La diada ha posat punt final amb una exhibició de balls de diverses colles convidades i entitats culturals i populars de la ciutat.

Els més menuts han sigut els protagonistes durant el matí de la 5a Diada de Testes. Han construït els seus propis capgrossos amb l'ajuda d'algunes membres dels Caparrots i, un cop els han acabat, se'ls han pogut emportar a casa. Al punt de la tarda, l'entitat ha començat una cercavila amb música i balls que ha acabat a la plaça d'Octavià on, passades les sis, s'ha donat a conèixer el nou caparrot que s'incorpora als ja existents: la contacontes Eva Tataret. Precisament per la seva professió, la presentació s'ha fet a través d'un conte escrit pel crític d'arts escèniques Eduard Jener. En una plaça d'Octavià plena de gom a gom, la nova figura de la colla s'ha estrenat en el seu primer ball. Tataret ha assegurat que ser la Caparrot de l'Any és 'un honor'.

La diada d'avui també ha coincidit amb la celebració dels 10 anys de l'entitat. La presidenta dels Caparrots, Nela Vallhonrat, ha recordat que el seu objectiu és que 'la gent hi participi i s'ho passi bé'. També ha valorat positivament l''increment de la colla'.

La Diada de Testes forma part del programa de la Fira de les Portadores.





Nela Vallhonrat

Ha sigut un constant d'anar incrementant la colla i, sobretot, la gent que ens ve a veure. Això és l'important, la gent que hi participa i que tothom s'ho passi bé, és el nostre objectiu.

Eva Tataret

És una mica estrany perquè hi ha Caparrots de l'Any que són personatges molt importants de la ciutat. Però és un honor, estic molt contenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.