Entusiasme dels socis de La Unió Santcugatenca amb les remodelacions de la seu

L'entitat ha organitzat una jornada de portes obertes per mostrar les instal·lacions de la seva nova casa


Temes relacionats

Visita per dins la nova Unió amb Cugat Mèdia (19/jul/19)


  • Comparteix:

Els socis de La Unió Santcugatenca han mostrat emoció i entusiasme durant la jornada de portes obertes que ha organitzat l'entitat per mostrar les noves instal·lacions de la seu. Amb aquestes remodelacions l'espai esdevé un equipament cultural de referència a la ciutat i l'entrada de les entitats per fer-ne ús està prevista per l'últim trimestre d'aquest mateix any, tot i que no hi ha una data fixada. Pel que fa a les obres del bar i la sala Teatre, el seu acabament està previst de cara al 2020. Tot plegat és el final d'un procés enrevessat que es remunta cinc anys enrere per començar a mirar cap al futur.

Els socis de La Unió han pogut veure de primera mà els nous espais de la seu de l'entitat, és a dir, les aules d'assaig, les noves classes i les sales d'administració, i també un pati interior que conserva l'essència dels seus origens i una sala Anselm Clavé que ja està pràcticament enllestida per acollir els assajos i actuacions de les seccions.

Als assistents a la jornada de portes obertes també han fet un recorregut per la sala Teatre i el bar, tot i que encara estan pendents dels últims retocs per estar del tot enllestides. Si bé no hi ha una data concreta per encetar aquesta nova etapa de La Unió Santcugatenca, ja es veu la llum al final del túnel i aquest últim trimestre del 2019 marcarà l'inici d'un nou despertar.




David Pujol

L'edifici, els espais i les estances ja les podem veure. La gent ha pogut veure el canvi al Teatre. Molt bé, ha valgut la pena tot aquest temps i tots aquests esforços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.