FabLab mostra els tallers de tardor en una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

El FabLab es troba a Esade Creàpolis / Foto: FabLab Sant Cugat

El FabLab es troba a Esade Creàpolis / Foto: FabLab Sant Cugat

El FabLab Sant Cugat, el laboratori de fabricació digital situat a EsadeCreàpolis, organitza una jornada de portes obertes aquest dijous. De sis a vuit de la tarda, es podrà visitar la seu i fer un tastet dels nous tallers de la tardor, que inclouen, entre d'altres, cursos de vinificació, videojocs i drons.

A la jornada també hi haurà espai per a visites guiades per les instal·lacions. Entre els tallers que es mostraran hi ha el de vinificació, a càrrec de Miquel Figuini, que ensenyarà com crear vi pas a pas, i a més, vol connectar els espectadors amb el pasat vinícola de Catalunya. En un altre taller i amb només tres materials, Alvaro Jansà ensenyarà com construir un videojoc biòtic.

Per altra banda Lara Campos, mostrarà com aconseguir nous materials 100% orgànics i com crear bioplàstics. Pels apassionats dels drons, Gonzalo Guerrero farà una demostració de la seva proposta de la tardor, com dissenyar i fabricar-ne un en 3D i també a pilotar-los de manera professional. A més a més, hi haurà una petita introducció a la fabricació digital a partir del disseny d'un tamboret Twistab. La jornada inclou, també, una mostra de les activitats extraescolars per als més petits..

Les portes obertes acabaran amb un pica-pica, amb begudes i menjar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.