La soprano Gisela Villamayor, Premi Camerata 2019

El premi, dotat amb 1.000 euros, s'ha entregat en la cloenda del Curs Internacional de Cant Sant Cugat


  • Comparteix:

Gisela Villamayor amb el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies / Foto: Camerata Sant Cugat

Gisela Villamayor amb el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies / Foto: Camerata Sant Cugat

El Premi Camerata 2019 ha distingit la soprano barcelonina Gisela Villamayor. El guardó, dotat amb 1.000 euros i que distingeix el millor cantant del concert final, s'ha entregat durant la cloenda de la setzena edició del Curs Internacional de Cant de Sant Cugat aquest dissabte. La pluja ha obligat a traslladar la cerimònia a la Casa de Cultura, 'plena de gom a gom', com ha explicat el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies.

El curs, amb 19 participants provinents de diversos punts d'Europa, sis d'ells suecs, ha celebrat la setzena edició aquesta setmana, amb cinc conferenciants que han complementat la formació dels cantants. A més del premi a Villamayor, la cerimònia també ha servit per entregar més guardons, el Camerata Nadal, per la soprano vigatana Rosa Mari Ramírez, l'Òpera Sabadell, per a l'argentina Cecilia Mazzufero i el de l'Associació Apròpera, a la mateixa Villamayor.

El concert final ha anat a càrrec de Michelle Francis Cook, guanyadora del Camerata fa quatre i 'una garantia' en paraules de Baulies. Tot plegat en una sala d'actes de la Casa de Cultura que s'ha quedat petita com a substitut del Claustre del Monestir, on no s'ha pogut celebrar a causa de la pluja.

La cloenda també s'ha aprofitat per entregar les beques Jaume Aragall, per assistir a les seves classes magistrals, a Susana García i Rosa Mari Ramírez i per donar les mencions del curs, a Virginia Navas, Maria Carme Monasterio, Marika Christina Larson i Heléne Jonsson.




Xavier Baulies

No ens va acompanyar el temps i vam haver-ho de traslladar a la Casa de Cultura, hi havia molta gent aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.