El St.Q Black torna amb un Urban Clash dedicat al raper de Sant Cugat Lacra1

Marc Serrano, conegut al món de la música com a Lacra1, havia participat de la jornada com a cantant, pintor i tècnic de so


  • Comparteix:

L'Urban Clash de la Floresta estarà dedicat al raper Marc Serrano 'Lacra1' / Foto: St.Q Black

L'Urban Clash de la Floresta estarà dedicat al raper Marc Serrano 'Lacra1' / Foto: St.Q Black

Després que s'hagués d'ajornar per la pluja, l'Urban Clash del festival de música negra St.Q Black es farà finalment aquest dissabte al Parc de les Dones de la Floresta. Més de dotze hores de música i art urbana que, a banda d'algunes modificacions del cartell original per qüestions d'agenda, des d'aquesta edició la jornada es dedica al raper, pintor i tècnic de so Marc Serrano, conegut com a Lacra1, que havia participat de la iniciativa fins i tot dins de la organització i que va morir fa poc menys d'un mes als 29 anys.

En aquesta nova data s'amplien les hores i hi ha algun canvi de nom. Com a novetats hi destaca la formació local Bad Mp3 amb Feo1 del Gremio i el també conegut DJ florestà DJ Rambla.

Les activitats començaran a partir de les dotze del migdia amb un mural dedicat al desaparegut artista Lacra1 i una selecció musical a partir de les tres de la tarda de l'organitzador Riki Undersounds. Artistes com el Noi de Tona, Sr. Chen, Lil Russia, Poor Tramit o Spxxn P entre d'altres, passaran pel parc fins ben entrada la matinada. La jornada acabarà amb l'actuació del florestà Pulmon Beatbox, a partir de dos quarts d'una.

Programació:
12h - Mural per Lacra1
15h - Riki Undersounds
17h - DJ Rambla
19h - Micro lliure
20h - Juanjazz
20:30h - Teks Meks
21h - Spxxn P i Aram Rah
21:30h - Markus FM i el Noi de Tona
22h - Nu Drama
22:30h - Lil Russia
23h - Poor Tramit
23:30h - Bad Mp3
0h - Sr. Chen
0:30h - Pulmon Beatbox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.