Els Museus de Sant Cugat obren portes aquest dissabte fins a mitjanit

La ciutat se suma a la celebraicó del Dia Internacional dels Museus


  • Comparteix:

Els Museus de Sant cugat celebren el Dia Internacional dels Museus / Foto: Localpress

Els Museus de Sant cugat celebren el Dia Internacional dels Museus / Foto: Localpress

El Museu del Monestir, el Celler Modernista i el ViLab s'uneixen a la Nit dels Museus i obriran portes aquest dissabte fins a les dotze de la nit. Amb això, Sant Cugat se suma un any més a la celebració del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, amb dues activitats dels Museus de Sant Cugat. La programació també proposa una exposició al Museu del Monestir, que acull la mostra 'Làpides sepulcrals de Sant Pere d’Octavià' fins al 26 de maig.

'Làpides sepulcrals de Sant Pere d’Octavià' és una mostra que presenta quatre làpides procedents de la desapareguda església de Sant Pere d’Octavià, i que són testimoni de les famílies locals dels segles XVI i XVII.

El Comitè Internacional dels Museus organitza aquesta celebració des del 1977 amb la voluntat de reivindicar i donar a conèixer el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Els museus adherits a la Xarxa de Museus Locals (XML) se sumen a la commemoració amb activitats durant el dia i la nit d'aquest dissabte. Entre ells, els Museus de Sitges, els Museus de Vilanova i la Geltrú, el Museu d'Art de Cerdanyola, el Museu de Terrassa, el Museu de L'Hospitalet, el Museu Abelló, el Museu de la Pell i la Fundació Palau de Caldes d'Estrac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.