En aquest sentit, des de l'Ajuntament s'ha posat de manifest la intenció de fer del Centre Grau-Garriga un referent a nivell internacional. 'És un equipament que visualitza el talent d'artistes locals i internacionals', ha explicat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que també ha subratllat la importància de l'espai per posar en valor la tasca l'Escola Catalana del Tapís.
Més enllà de les peces artístiques exposades en les tres plantes de l'equipament, Cal Quitèria també ofereix una pinzellada del passat vitivinícola de Sant Cugat, amb espais que recorden com s'hi feia el vi. Així, la masia de suma a espais com el Celler Modernista o el Vilab a l'hora de posar de manifest la història rural de la ciutat.
El Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani estarà obert de dimarts a divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre; els dissabtes de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre; i els diumenge de deu del matí a dues del migdia.
Esther Grau-Garriga
Estem molt contents. Veiem moltes possibilitats de futur: és un centre que pot aportar molt quant a la figura de Grau-Garriga, però també d'altres artistes.
Carmela Fortuny
És un equipament que visualitza el talent d'artistes locals i internacionals. Aquí hi passaran moltes coses.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.