Un retrat a la hipocresia social arriba al Teatre-Auditori amb 'La importància de ser Frank'

Laura Conejero i Paula Jornet a 'La importància de ser Frank' / Foto: Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 7/feb/19 per Clara Bardají

'La importància de ser Frank', la crítica còmica d'Oscar Wilde a una societat cada vegada més conservadora i controladora, arriba aquest dijous al Teatre-Auditori. El director, David Selvas, acompanyat d'actrius i actors com Laura Conejero, Miki Esparbé i David Verdaguer, entre d'altres; porta a l'escenari aquesta comèdia de Wilde que resulta ser un retrat àcid i divertit de la hipocresia social i que va estrenar el 1895, pocs dies abans de ser detingut i condemnat per ser homosexual. Una denúncia a les societats del segle XIX que controlaven la vida privada dels ciutadans i que anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

L'equipament santcugatenc acull aquesta obra a les nou de la nit sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides i que està protagonitzada per Laura Conejero, Miki Esparbé, David Verdaguer, Mia Esteve, la santcugatenca Paula Jornet, Paula Malia i Norbert Martínez. Precisament Jornet va guanyar el Premi Butaca a la millor composició musical per aquesta obra.

L'espectacle té una durada d'una hora i tres quarts i el preu general de l'entrada és de 28 euros.

Jornet ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que és una obra 'molt divertida'. La companyia 'ho passa molt bé fent-la' i, el públic, marxa 'amb un bon regust de boca'.

'La importància de ser Frank' es va estrenar per primera vegada el 14 de febrer de 1895 a Londres i és una de les obres més populars d'Oscar Wilde.


DECLARACIONS

Paula Jornet

Nosaltres com a companyia ens ho passem molt bé fent-la. És molt divertida. Et deixa amb bon regust de boca i no és una cosa feixuga, és bonica i maca de veure.

Your browser doesn’t support HTML5 audio