L'humor i el terror, de bracet per Halloween al Qguay Park

El pallasso Jaumet oferirà un espectacle per a tots els públics


  • Comparteix:

El pallasso Jaumet / Foto: Cedida

El pallasso Jaumet / Foto: Cedida

El QGuay Park escalfa motors per a una nit de Halloween terroríficament divertida. Aquest espai per a tota la família celebrarà un vetllada especial el 31 d'octubre, a partir de les cinc de la tarda i fins a quarts de nou amb un berenar, tallers i maquillatge temàtic, un concurs de disfresses i un còctel per als pares i mares. A partir de les nou de la nit se celebrarà un sopar per a tothom que acabarà amb un concurs de disfresses familiar, un ball i un espectacle a càrrec del pallasso Jaumet.

ESCOLTA-HO

El còmic fa 30 anys que fa de les seves sobre l'escenari. Una de les coses que es proposa quan actua, segons ha explicat a Cugat.cat, és arribar a tots els públics: menuts i grans.

El berenar costarà 15 euros per infant, 10 per als socis; el còctel, cinc euros per als adults i tres per als socis. Pel que fa al sopar amb espectacle, les entrades costen 15 euros per als infants i 25 per als adults, cinc euros menys en cada cas per als socis.

A banda del dia 31, el QGuay Park celebra la Castanyada i Halloween amb més activitats entre el 26 d'octubre i el 4 de novembre, amb tallers de maquillatge, de decoració i de cuina i jocs per als més menuts de casa.

El Qguay Park es troba als baixos del número 1-3 de la plaça de la Unió, entre l'avinguda de Lluís Companys i el carrer de Cristòfor Colom.


Jaumet

Sempre m'he dedicat a treballar per a tot tipus de públic. L'espectacle és un repàs dels meus 30 anys de professió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.