El jazz de Matthew Simon Quartet arriba aquest dijous a El Siglo


  • Comparteix:

Cartell de promoció del concert / Foto: Mercantic

Cartell de promoció del concert / Foto: Mercantic

El cicle de música 'Dijous de Jazz' torna avui al Mercantic amb el concert del trompetista Matthew Simon amb el quartet d'Oriol González a la bateria, Xavi Algans al piano i Rai Ferrer al baix. El concert començarà a les nou de la nit, amb un preu d'entrada de deu euros a la Sala 1 d'El Siglo.

Matthew Simon Quartet tocarà el seu últim àlbum 'Continental Blues' (Temps Record, 2012) on la trompeta té el protagonisme. Matthew Simon ha explicat al programa 'Mòlta Comèdia' de Cugat.cat què tenen en comú totes les seves actuacions.

Matthew Simon

El que faig normalment amb les meves actuacions és un concert dedicat als trompetistes que jo he estat escoltant tota la meva vida. Cada tema va dedicat a un dels trompetistes els quals la gran majoria del públic coneixerà.


Ha afegit que els trompetistes que tenia de referent quan era jove són Miles Davis, Chet Baker, Blue Mitchell i Oscar Brashear. Matthew Simon actualment és professor del Liceu i l'Esmuc i a més col·labora amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.