Jazz, ball i activitats infantils aquest diumenge en la 'traca final' del St.Q Black

Totes les activitats tindran lloc a la plaça Victòria dels Àngels

Jamaikids portarà la música jamaicana als més petits

Cultura

Publicat el 20/mai/18 per Martí González

La plaça Victòria dels Àngels acull aquest diumenge el tancament del festival de música negra St.Q Black amb una jornada plena d'activitats per a totes les edats. La música arrencarà a les dotze del migdia amb el protagonisme dels més petits i acabarà amb el jazz en viu a la fresca de Clara Luna Quintet a les nou del vespre.

El grup Jamaikids farà un repàs històric de la música jamaicana en un concert dirigit als més petits que comença a les dotze del migdia. El director del St.Q Black, Ricard Valls, destaca que les activitats per a nens i nenes són una novetat d'enguany.

Ricard Valls

L'actuació de Jamaikids per a públic familiar i infantil és una aposta nova que no havíem fet mai. I acabarem amb jazz i sopar a la fresca per fer la traca final del festival.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant tota la jornada, a més de música, també hi haurà altres activitats infantils i un espai gastronòmic. A les set serà el torn del DJ Riki Undersounds, l'alter ego de Ricard Valls, que punxarà música negra per fer de la plaça una gran pista de ball. Finalment, a les nou del vespre, el cicle que Jazzenviu sol portar al Cafè Auditori sortirà al carrer per tancar nou dies de música negra en diferents espais de la ciutat.