David Pujol presenta candidatura per repetir com a president de La Unió


Temes relacionats

La Unió encara la reforma amb l'empenta d'un segle d'activitat cultural a Sant Cugat (16/des/17)

La Unió serà un espai polivalent que acollirà espectacles de diferents disciplines ( 6/jun/17)


  • Comparteix:

Pujol és l'actual president de la Unió

Pujol és l'actual president de la Unió

David Pujol, actual president de La Unió Santcugatenca, presenta candidatura, amb pràcticament el mateix equip, per tornar a liderar l'entitat. De moment, la de Pujol és l'única llista que s'ha presentat. El període per presentar propostes finalitza el 10 de maig. Una vegada es tinguin totes es decidirà el dia de les eleccions. En cas d'haver-ne només una, un comitè electoral ratificarà la llista de Pujol.

La junta directiva de La Unió ha d'estar formada per un mínim de sis persones que treballaran per marcar les línies d'actuació de l'entitat durant el propers quatre anys. Pujol presenta el mateix equip i la integració de tres persones noves que faran de 'la junta un grup més transversal i amb el reflex de la riquesa dels socis i sòcies de La Unió'.

La participació dels membres socis de l'entitat i la interconnexió entre les seccions seran dos dels objectius claus d'aquesta junta liderada per Pujol. L'actual president aposta per afrontar nous reptes.

David Pujol

Això implica altres coses: una reinvenció de l'entitat, una reestructuració interna i implicar més l'entitat en la vida cultural del municipi.


La candidatura de Pujol incorporaria ara, com a vicepresidenta a Esther Madrona. Compta amb Santiago Salido (tresorer), Carles Mayol (secretari), Roger Casadellà (vocal) i les novetats de Ferran de Juan, Elisabet Pasqual i Paula Galván, com a vocals. Bernat Picornell continua com a vocal.

Amb el nou mandat, la presidència de La Unió entomarà la inauguració del nou edifici, ara amb obres de rehabilitació. Moment, per la candidatura de Pujol, per 'repensar el projecte i identitat de La Unió'.

En cas que es presenti més d'una candidatura, hi haurà un període de campanya electoral de 15 dies. Els comicis se celebrarien a finals de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.