Tres pianos de cua instal·lats a peu de carrer ompliran aquest dissabte Sant Cugat de música


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'altres edicions de la iniciativa / Foto: Web Ajuntament

Imatge d'arxiu d'altres edicions de la iniciativa / Foto: Web Ajuntament

L'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals posarà aquest dissabte tres pianos de cua a disposició dels vianants que els vulguin tocar. Els instruments s'instal·laran des de les onze del matí a les vuit del vespre a la plaça d'Octavià, a la plaça del Doctor Galtés i la plaça de Lluís Millet. La jornada musical, programada dins del cicle 'El Maria Canals porta cua', acabarà amb un recital de piano d'Ignasi Cambra a partir de dos quarts de vuit del vespre a la plaça d'Octavià. L'activitat està inclosa dins la programació de Viu la Clàssica a Sant Cugat.

L'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona organitza aquest projecte en diverses ciutats catalanes des del 2013 per 'trencar les barreres socials, culturals i mentals' entre la població i la música. Els pianos tenen frases que conviden els vianants a tocar-los, encara que no en sapiguen. 'El Maria Canals porta cua' ja va passar per Sant Cugat el 2015.

Ignasi Cambra
El pianista Ignasi Cambra oferirà, per acabar l'acció, un recital gratuït de música clàssica a la plaça d'Octavià. El músic, nascut a Barcelona el 1989, ha tocat en escenaris com el Teatre Mariinski de Sant Petersburg, l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, l'Auditorio Nacional de Música de Madrid, el Kennedy Center de Washington DC i el Minato Mirai Hall de Yokohama, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.