L'acordió de Vera Drazic clou aquest diumenge el cicle de concerts de Joventuts Musicals


Temes relacionats

Joventuts Musicals omple març amb quatre concerts per promocionar el talent jove ( 3/mar/18)


  • Comparteix:

Vera Drazic / Foto: Jmspain.org

Vera Drazic / Foto: Jmspain.org

Joventuts Musicals proposa aquest diumenge el concert de l'acordionista Vera Drazic, que tancarà el programa d'actuacions que l'entitat ha organitzat durant el mes de març. La solista interpretarà peces de diferents períodes musicals des del barroc fins a la música contemporània, que han estat transcrites perquè es puguin tocar amb l'acordió. L'actuació serà a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels a les set de la tarda. El preu d'entrada general és de vuit euros, de cinc euros pels socis de l'Ateneu, de 2 euros pels socis de Joventuts Musicals i de tres euros pels infants.

En aquest concert, Vera Drazic interpretarà sis peces, tres de les quals són de compositors barrocs com Jean-Philippe Rameau i Gaspar Sanz , que s'intercalaran amb obres contemporànies pensades per ser tocades amb l'acordió com 'Cadencias', de Jesús Torres i 'Tango, Retratos y Transcripciones' de Luis de Pablo.

La concertista Vera Drazic, va néixer l'any 1996 a Sèrbia, on va iniciar els estudis musicals. A partir del 2015 va traslladar-se a Espanya on ha continuat la seva formació que l'ha fet mereixedora del segon premi del certamen de Guipúscoa el 2017 i el segon premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals a Espanya, tots dos guardons en l'especialitat d'acordió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.