El florestà Pulmon Beatbox estrena avui l'espectacle de llum i so Xiu Xiu al festival Llum BCN


  • Comparteix:

Una de les imatges promocionals de l'espectacle / Foto: Ajuntament de Barcelona

Una de les imatges promocionals de l'espectacle / Foto: Ajuntament de Barcelona

El beatboxer florestà Daniel Lleonart, conegut com a Pulmón Beatbox, estrena aquest divendres l'espectacle de llum i so 'Xiu Xiu' al festival d'il·luminació urbana Llum BCN. El florestà s'ha encarregat de la sonorització d'aquest 'mapping' que transforma la plaça de les Glòries i la façana del Disseny Hub Barcelona en una gran orella que escolta i reacciona a les paraules. La representació es podrà veure aquest divendres i dissabte de set de la tarda a dotze de la nit i diumenge fins les onze.

ESCOLTA-HO

La sonorització de l'espectacle ha estat un dels primers treballs com a productor de Lleonart. De fet, el beatboxer ha confessat a Cugat.cat que participar en aquesta creació, on els sons estan enllaunats, és una 'traïció' als principis del Beatbox. El florestà ha descrit així el xou.

Daniel Lleonart

És un espectacle de 'mapping' i llum que transformarà aquell espai. Serà molt espectacular.


Una altra cita marcada en vermell a l'agenda de Lleonart és el 5è Campionat Mundial de Beatbox on competirà en la categoria de 'loopstation' del 5è Campionat Mundial de Beatbox, del 2 al 5 d'agost a Berlín. El beatboxer és el recent campió d'Estat espanyol en la mateixa categoria al Spanish Beatbox Battle



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.