L'exposió 'Hub Trees' i el concert de Jo Jet & Maria Ribot, doble proposta d'avui de la XCCP

Una de les peces de la Núria Benet i el duet Jo Jet &Maria Ribot / Foto: Nuria-benet.com i Jojetimariaribot.cat

Cultura

Publicat el 15/feb/18 per Clara Ontañón

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) proposa dues activitats per aquest dijous. Per una banda, la inauguració amb visita guiada de l'exposició 'Hub Trees' de l'artista Núria Benet a les set de la tarda a la Casa de Cultura, on explicarà la seva reflexió sobre la relació de les persones amb l'espai i el temps. De l'altra, a les nou de la nit, serà el torn de la música d'autor del duet Jo Jet & Maria Ribot al restaurant Mut.

'Hub Trees' és una mostra que pretén que l'espectador connecti amb la natura i que posi de relleu la bellesa i els valors intrínsecs que conté per convidar-lo a reflexionar sobre la relació entre les persones i allò que els envolta. L'artista Núria Benet ha ideat aquest projecte d'acord amb les teories de la investigadora canadenca Suzzane Simard, que considera que els arbres es comuniquen entre ells i que teixeixen xarxes per ajudar-se a sobreviure. D'aquesta idea sorgeixen dues de les instal·lacions principals de l'exposició.

La XCCP també proposa el concert del duet format per la veu de Maria Ribot i la guitarra de Jordi Jet. La formació tocarà cançons del disc 'Lliure o descansar', on parlen de la vida, de l'amor i els neguits. Jo Jet & Maria Ribot té l'objectiu d'oferir un concert proper al públic per transmetre emocions i recorre situacions que marquen el dia a dia i que passen desapercebudes.